Jezik sajta : English / Russian / Româna / Bulgarian / Srpski |

Predstavljen UniDocs Business Box proizvodnim kompanijama u Kragujevcu

10.11.2015

http://unidocs.rs/images/news/img_dsc_0081_tn.jpg

UniDocs Business Box, jedinstveno ERP+DMS softversko rešenje za upravljanje poslovanjem, dokumentima i poslovnim procesima, predstavljeno je na okupljanju u kragujevačkom Biznis inovacionom centru. Predstavnici kompanije OSA Računarski inženjering iz Beograda i agencije za IT consulting HakIT iz Kragujevca govorili su o mogućnostima za smanjenje proizvodnih troškova i povećanje efektivnosti proizvodnje, dve glavne prednosti primene ovog softvera.

Sistem UniDocs omogućava kompletno praćenje sledljivosti operacija u proizvodnji. Zadovoljava potrebe bilo kog tipa i veličine proizvodne kompanije i prati celokupan životni ciklus proizvoda - od ideje korisnika, preko komercijalne službe, pa sve do proizvodnog pogona.

„Ovaj sistem, koji je zasnovan na višegodišnjem iskustvu, obuhvata između ostalog, proizvodne i finansijske aktivnosti kao što su praćenje proizvodnog procesa po fazama, evidentiranje preostalog upotrebljivog materijala, upravljanje brojem i strukturom radnika u proizvodnji i brojem radnih sati. UniDocs Business Box poseduje sve funkcionalnosti ERP i DMS rešenja, i njegovim uvođenjem kompanija dobija dva sistema u jednom“, izjavila je Marija Vujić, Rukovodilac prodajnog programa za UniDocs.

Više informacija o ovom softverskom rešenju, možete pronaći na web strani www.unidocs.rs, a možete se prijaviti i za demo verziju ovde.http://unidocs.rs/images/news/img_dsc_0094_tn.jpg http://unidocs.rs/images/news/img_dsc_0092_tn.jpg http://unidocs.rs/images/news/img_dsc_0080_tn.jpg http://unidocs.rs/images/news/img_dsc_0076_tn.jpg http://unidocs.rs/images/news/img_dsc_0072_tn.jpg http://unidocs.rs/images/news/img_dsc_0081_tn.jpg