Izlazi nova verzija UniDocs7

Datum: 14.06.2012

Kompanija OSA Računarski inženjering je razvoj softvera za upravljanje dokumentacijom i poslovnim procesima pod nazivom UniDocs počela sredinom 90-ih godina. Od tada se sistem, u susret zahtevima klijenata, konstantno razvija, optimizuje i unapređuje pa će se početkom avgusta ove godine pojaviti i nova verzija gore pomenutog rešenja, ali ovaj put pod nazivom UniDocs7.

Opšti cilj kompanije OSA, kada je UniDocs u pitanju, je da utvrdi i implementira najvažnije funkcionalnosti i poboljšanja koja će ubrzati i olakšati posao korisnicima uz konstantno poboljšanje korisničkog interfejsa. Ovaj cilj će u verziji UniDocs7 biti svakako dostignut. UniDocs7 podrazumeva i potpuni prelazak na .Net tehnologiju.

“U okviru verzije sedam softver je u potpunosti redizajniran. Novi korisnički interfejs koji olakšava i ubrzava rad, zajedno sa nizom novih funkcionalnosti obezbeđuje postojećim i novim korisnicma znatno veću produktivnost i olakšava automatizaciju poslovnih procesa. Potpuno nova arhitektura softvera, omogućuje znatno bržu i lakšu integraciju sa drugim IT rešenjima, kao i direktnu primenu na „klaud“ (Cloud) infrastrukturi. Zajedno sa novom verzijom UniDocs platforme pripremamo i niz vertikalnih rešenja u domenu upravljanja poslovanjem, kvalitetom i bezbednosti informacija, koja će se do kraja ove godine ponuditi klijentima u zemljii i inostranstvu.“- izjavio je Boris Damjanović, direktor razvoja kompanije OSA Računarski inženjering.