Kompanija OSA održala prvo Autodesk predavanje u Inženjerskoj Komori Srbije

Datum: 21.06.2013

Kompanija OSA Računarski inženjering i Inženjerska komora Srbije napravili su dogovor o poslovno-edukativnoj saradnji, sa fokusom na Autodesk portfolijo proizvoda.

Prema dogovoru, OSA će članovima komore držati predavanja o Autodesk proizvodima i njihovoj funkcionalnosti kako bi im približila najnoviji softver i poslednje tehnologije koje se koriste u svetu za projektovanje.

Pored navedenog, predavanja i prezentacije će za temu imati i druge proizvode kompanije OSA koji su od koristi za članove komore a tiču se skeniranja, štampe i kovertiranja brendova OcèCanon i Kern, kao i softvera za upravljanje dokumentima UniDocs.

Prvo predavanje koje je održano 19.06. za temu je imalo upoznavanje članova IKS sa kompanijom OSA. Vladimir Cvetković, Autodesk Country Manager za Srbiju i Albaniju predstavio je ukratko proizvode koje ta kompanija zastupa i način funkcionisanja popusta za kupovinu proizvoda koji je omogućen članovima komore.

Drugi deo predavanja tokom kog je dipl. inž. maš. Slobodan Perišić, menadžer prodaje za Autodesk proizvode fokusirane na mašinstvo, predstavio najnovije Autodesk proizvode u verziji 2014 i tehnologije usmerene na tu industriju kao i nove koncepte koji se koriste u svetu.

Finalni deo predavanja bio je usmeren na aktuelne Autodesk 2014 proizvode koji se koriste za arhitekturu, građevinarstvo i infrastrukturu o kojima je pričao dipl.inž.arh. Miloš Stojić, menadžer prodaje za Autodesk proizvode u ovoj industriji.

Na kraju predavanja, prisutnim članovima Inženjerske komore Srbije podeljeni su vaučeri koji omogućavaju popuste za kupovinu proizvoda koje nudi kompanija OSA Računarski inženjering -CanonOcèKernAutodesk i UniDocs.

Za više informacija o završenom predavanju možete posetiti sajt Inženjerske komore Srbije.