Konferencija eRazvoj 2012 u Beogradu 23. marta 2012.

Datum: 21.03.2012

Udruženje "e-Razvoj" organizovaće u petak (23. marta 2012. godine) Konferenciju "e-Razvoj 2012", u svečanoj sali opštine Stаri grаd u Beogradu. Događaj će biti održan od 9 do 17 časova. Kompanija OSA Račuarski inženjering koja je i članica Udruženja e-Razvoj, učestvuje na ovoj konferenciji kao Platinasti sponzor.

Tema konferencije "e-Razvoj 2012" je "Perspektiva daljeg razvoja Republike Srbije kroz uspešne primere upotrebe informacionih tehnologija".

Uvodnu reč o kompaniji OSA na konferenciji će držati Marija Todorović, Direktor marketinga i prodaje, a zatim će Ildiko Otašević, Rukovodilac IT službe u JP Zavod za izgradnju Novi Sad govoriti na temu „Softverska rešenja u službi upravljanja razvojem grada“, gde će predstaviti IS Zavoda za izgradnju grada Novi Sad koji se sastoji od sledećih sistema - GIS (Geoinformational System), DMS (Document Management System) i izveštavanja.

Cilj konferencije je da kroz primere dobre prakse i studije slučaja, koji potiču prvenstveno iz domaćeg poslovnog okruženja, ukaže na to da uvođenje savremenih informatičkih rešenja u poslovne tokove i procese, donosi uštede, povećanu efikasnost i konkurentnost, što u aktuelnim uslovima otežanog poslovanja ima veliki značaj za razvoj Srbije - saopštio je "e-Razvoj".
Prisustvo na konferenciji je besplatno za sva fizička i pravna lica.

Više detalja o samoj konferenciji možete pročitati odlaskom na link.