+381 (0)11 3290 362 Prijava za trial

Oblasti Primene

Otvorenost i skalabilnost UniDocs i UniDocs Business Box sistema omogućava primenu u okviru različitih industrija, u virtuelno svim vrstama malih i srednjih kompanija. Pogledajte samo neke od najčešće zastupljenih oblasti primene.

Više o oblastima

Usluge

Više o uslugama

O nama

Mi smo jedan od pionira u oblasti elektronskih sistema za upravljanje dokumentacijom (Document Management) u regionu. Razvoj softvera UniDocs počeo je sredinom devedesetih godina, kada je kompanija i odlučila da ovaj sistem predstavi tržištu.

Od tada, UniDocs se konstantno razvija, optimizuje i unapređuje, kako bi zadovoljio zahteve klijenata i išao u korak sa napretkom tehnologije i IT trendova.

Više o nama

Šta drugi kažu

 • Nakon nekoliko godina, Telekom je razvio dobar informacioni sistem koga uspešno koristi 7.000 ljudi. Uz pomoć ovog sistema, 30 miliona poslova i 120 miliona zadataka su kompletirani. Došao je trenutak za dokumentacioni sistem. Telekom se opredelio za UniDocs, dokument-menadžment sistem koji omogućava jednostavno kreiranje dokumenata i unos datoteka, laku pretragu po upitu. UniDocs je na razne načine puno doprineo poboljšanju efikasnosti u poslovanju Telekoma.

  Radovan Cvetković

  Direktor IT sektora u Telekomu

 • UniDocs je izvanredna domaća dokument menadžment aplikacija. Od kad smo uveli UniDocs, kompletna dokumentacija uvek postaje dostupna i što je važnije, ne gubi se niti se pogrešno smešta.

  Natalija Matović

  dipl. ecc. referent za sistem kvaliteta Zavod za urbanizam Subotica

 • Na tržištu Bugarske su se pre dolaska UniDocs-a mogla naći samo tri sistema za upravljanje dokumentima, a od njih samo jedan predstavlja kompletno rešenje koje će biti konkurencija proizvodu kompanije OSA. Pored toga što i bugarsko IT tržište oseća posledice krize, kompanije i dalje ulažu u softver, posebno onaj koji im može doneti uštede. A UniDocs to definitivno može jer omogućava efikasniju organizaciju poslovanja i smanjuje gubljenje vremena na pronalaženje dokumenata, dok istovremeno pruža dodatnu bezbednost svih dokumenata koji cirkulišu kroz ovaj sistem. Baš zbog toga očekujem da će naši klijenti, na prvom mestu tri mobilna operatora u Bugarskoj, biti izuzetno zainteresovani za primenu ovog rešenja.

  Dimitar Dimitrov

  menadžer prodaje ASI company, Bugarska

Postanite naš partner

Kroz naš UniDocs partnerski program,
ovlašćujemo Partnere za prodaju licenci i implementaciju UniDocs softvera.

Više o partnerstvu
Studije slučaja
JP Zavod za izgradnju grada Novog Sada

Integrisani sistem zasnovan na - UniDocs i Autodesk tehnologiji

Koristeći Unidocs softverska rešenja, ostvarena je potpuna integracija svih vrsta podataka i dokumenata, u kome su uspostavljene veze između dokumenata, poslovnih promena i prostornih objekata na koje se one odnose.

Uvedeno je automatizovano upravljanje poslovnim procesima, čime su obezbeđeni celoviti tokovi posla kroz informacioni sistem.

Javno preduzeće Zavod za izgradnju grada (ZIG) Novi Sad je gradska institucija koja se bavi poslovima planiranja, opremanja i ustupanja gradskog građevinskog zemljišta na teritoriji grada Novog Sada, odnosno upravlja prostorom grada i koordinira razvojem infrastrukture(planira i oragnizuje opremanje lokacije komunalnom infrastrukturom i učestvuje u održavanju iste). Zavod se bavi i poslovima upravljanja saobraćajem (semafori, vertikalna signalizacija) kao i ekološkom zaštitom grada (analiza vode, vazduha, zaštita od poplava,...).

Shvatajući složenost procesa planiranja, ustupanja i eksploatacije gradskog građevinskog zemljišta, posebno ako se uzme u obzir dinamičan rast Novog Sada koji je jedan od najvećih gradova u Srbiji, rukovodstvo ZIG je pokrenulo razvoj integrisanog informacionog sistema koji objedinjava informacije o prostoru, kao i dokumente i poslovne podatke u vezi sa građevinskim zemljištem.