Održan poslovno stručni skup „Kompletna rešenja i trendovi u upravljanju štampom i dokumentima u savremenom poslovanju“

Datum: 02.02.2012

OSA Računarski inženjering učestvovala je na petom po redu poslovno stručnom skupu „Kompletna rešenja i trendovi u upravljanju štampom i dokumentima u savremenom poslovanju“ koji je organizovan od strane udruženja eRazvoj, čiji je član kompanija OSA. Skup je održan u saradnji sa Privrednom komorom Beograd u njenim prostorijama u petak 03.februara 2012. godine.

Tema skupa bila je primena novih tehnologija namenjenih povećanju efikasnosti poslovanja i smanjenju troškova. Prisutni na skupu imali su priliku da se upoznaju sa metodama za unapređenje poslovanja korišćenjem DMS sistema proizvoda i proizvoda za profesionalnu digitalnu štampu.

Ispred kompanije OSA Računarski inženjering na skupu su govorili Aleksandar Dobrijević i Iva Lazarević.
Aleksandar Dobrijević, menadžer prodajnih programa Canon i Océ, čiji je distributer kompanija OSA, predstavio je mogućnosti smanjenja troškova štampe u kompanijama upravo kroz pravi izbor profesionalne digitalne štampe, a takođe predstavio širok izbor printera i plotera koje OSA ima u svom prodajnom asortimanu.

Iva Lazarević, menadžer prodaje UniDocs softvera, je kroz svoju prezentaciju "Elektronsko upravljanje dokumentima" predstavila koje su to sve pogodnosti uvođenja DMS sistema u kompanijama, problematici papirne administracije i pogodnosti uvođenja elektronskog sistema za upravljanje dokumentima koji svakoj organizaciji mogu omogućiti znatne uštede u vremenu i resursima organizacije.

Slike sa prezentacije možete pogledati ovde