OSA ucestvovala na INFOTECH 2013 konferenciji

Datum: 14.06.2013

Završena je ovogodišnja konferencija INFOTECH 2013 koja je održana u periodu od 12. do 13. maja 2013. godine u hotelu Izvor u Aranđelovcu. Kao i ranijih godina, kompanija OSA Računarski inženjering je i sada bila jedna od učesnica kroz svoja dva predavanja u prvm danu skupa.

Na samom otvaranju konferencije 12. maja prvi se prisutnima obratio predsednik Organizacionog odbora, Miloš Mirković koji je poželeo dobrodošlicu i predstavio sastav predsedavajućih konferencije. Konferenciju je zvanično otvorio Stefan Lazarević, državni sekretar za telekomunikacije, informaciono društvo i poštanski saobraćaj. Oba dana skupa bila su posvećena pretstavljanju najsavremenijih proizvoda i usluga u oblasti informaciono komunikacionih tehnologija kako od strane 30 IT kompanija, učesnica skupa, tako i kroz autorske radove.

30 IT kompanija su u ova dva dana predstavile najsavremenije proizvode i usluge Prvog dana konferencije direktor razvoja u kompaniji OSA, Boris Damjanović, održao je predavanje na temu "Upravljanje poslovanjem u okruženju DM/WFMS - UniDocs Business Box". Ovom prilikom predstavljen je potpuno novi koncept softvera za upravljanje dokumentima koji u sebi ima ugrađene elemente ERP, CRM i BI sistema pod imenom UniDocs Business Box. Istog dana u okviru GIS Foruma Miloš Stojić (Vertical Sales Manager za AEC) zajedno sa partnerom Aleksandrom Anđelkovićem (Direktor, TopoGIS) održao je predavanje na temu "Autodesk GIS – platforma i implementacije”. Tom prilikom su predstavljeni i rezultati implementacijaAutodesk GIS rešenjau Gradu i Zavodu za izgradnju grada Nivi Sad, JKP javno osvetljenje Beograd i Gradu Kruševac.

Detaljan program skupa možete pogledati na sledećem linku.