+381 (0)11 3290 362 Prijava za trial

Upravljanje Dokumentima

Softver za upravljanje dokumentacijom koji smanjuje troškove administracije, ubrzava poslovne procese i omogućava da radiš odakle god hoćeš.

Oblasti Primene

Otvorenost i skalabilnost UniDocs  sistema omogućava primenu u okviru različitih industrija, u virtuelno svim vrstama malih i srednjih kompanija. Pogledajte samo neke od najčešće zastupljenih oblasti primene.

Uslužne delatnosti

UniDocs im omogućuje da svu poslovnu dokumentaciju formiraju brzo, lako i na standardizovan način, kao i da pri samoj izradi svakog dokumenta podatke o svim poslovnim promenama automatski smeštaju u jedinstvenu bazu poslovnih podataka.

Ljudski resursi

Jedan od osnovnih, možda i najvažniji resurs svake poslovne organizacije čine ljudi koji u njoj rade. Kvalitetan HR sistem, kao što je UniDocs, obezbeđuje praćenje kadrova sa ciljem ispunjenja kontinuiteta produktivnosti svakog zaposlenog.

Državna uprava

Primena IT-a u radu državne uprave je od presudnog značaja za unapređenje i poboljšanje pružanja usluga građanima i privredi. Pročitajte na koji način UniDocs sistem omogućava uštede u poslovanju i podizanje nivoa znanja i zadovoljsta zaposlenih.

Usluge

Tim profesionalaca kompanije OSA Računarski inženjering će u najkraćem mogućem roku dati odgovore za sve vaše potrebe, bilo da se radi o implementaciji UniDocs sistema, obuci kadrova, tehničkoj podršci ili vam je potreban kvalitetan savet.

Implementacija

Vršimo implementaciju UniDocs platforme na vaš sistem.

Savetovanje

Savetovanje u oblasti upravljanja poslovanja na UniDocs platformi.

Podrška

Uvek dostupna podrška za bilo koje vaše pitanje.

Obuka

Obuka bazirana na UniDocs platformi za poboljšanje vašeg poslovanja.

O nama

Mi smo jedan od pionira u oblasti elektronskih sistema za upravljanje dokumentacijom (Document Management) u regionu. Razvoj softvera UniDocs počeo je sredinom devedesetih godina, kada je kompanija i odlučila da ovaj sistem predstavi tržištu.

Od tada, UniDocs se konstantno razvija, optimizuje i unapređuje, kako bi zadovoljio zahteve klijenata i išao u korak sa napretkom tehnologije i IT trendova.

  Pošaljite nam pitanje:

  Šta drugi kažu

  Nakon nekoliko godina, Telekom je razvio dobar informacioni sistem koga uspešno koristi 7.000 ljudi. Uz pomoć ovog sistema, 30 miliona poslova i 120 miliona zadataka su kompletirani. Došao je trenutak za dokumentacioni sistem. Telekom se opredelio za UniDocs, dokument-menadžment sistem koji omogućava jednostavno kreiranje dokumenata i unos datoteka, laku pretragu po upitu. UniDocs je na razne načine puno doprineo poboljšanju efikasnosti u poslovanju Telekoma.
  Radovan Cvetković
  Direktor IT sektora u Telekomu
  Na tržištu Bugarske su se pre dolaska UniDocs-a mogla naći samo tri sistema za upravljanje dokumentima, a od njih samo jedan predstavlja kompletno rešenje koje će biti konkurencija proizvodu kompanije OSA. Pored toga što i bugarsko IT tržište oseća posledice krize, kompanije i dalje ulažu u softver, posebno onaj koji im može doneti uštede. A UniDocs to definitivno može jer omogućava efikasniju organizaciju poslovanja i smanjuje gubljenje vremena na pronalaženje dokumenata, dok istovremeno pruža dodatnu bezbednost svih dokumenata koji cirkulišu kroz ovaj sistem. Baš zbog toga očekujem da će naši klijenti, na prvom mestu tri mobilna operatora u Bugarskoj, biti izuzetno zainteresovani za primenu ovog rešenja.
  Dimitar Dimitrov
  menadžer prodaje ASI company, Bugarska
  UniDocs je izvanredna domaća dokument menadžment aplikacija. Od kad smo uveli UniDocs, kompletna dokumentacija uvek postaje dostupna i što je važnije, ne gubi se niti se pogrešno smešta.
  Natalija Matović
  Dipl. ecc. referent za sistem kvaliteta Zavod za urbanizam Subotica

  Postanite naš partner

  Kroz naš UniDocs partnerski program,
  ovlašćujemo Partnere za prodaju licenci i implementaciju UniDocs softvera.

  STUDIJE SLUČAJA

  Uspešno smo primenili UniDocs u mnogim kompanijama, predstavljamo vam nekoliko specifičnih situacija.

  JP ZAVOD ZA IZGRADNJU GRADA NOVOG SADA

  Integrisani sistem zasnovan na - UniDocs i Autodesk tehnologiji

  Koristeći UniDocs softverska rešenja, ostvarena je potpuna integracija svih vrsta podataka i dokumenata, u kome su uspostavljene veze između dokumenata, poslovnih promena i prostornih objekata na koje se one odnose.

  Uvedeno je automatizovano upravljanje poslovnim procesima, čime su obezbeđeni celoviti tokovi posla kroz informacioni sistem.