Seminar „Pametni sistemi za upravljanje biznisom“

Datum: 26.04.2010

UniDocs partner u Bugarskoj, SAGA Technology je u Sofiji 21.04.2010. organizovala jednodnevni seminar iz oblasti informacionih tehnologija pod nazivom „Pametni sistemi za upravljanje biznisom“, sa posebnim akcentom na upotrebu softvera kao mogućnost za efikasnije poslovanje i izlazak iz krize. Seminar je posetio značajan broj stručnjaka i rukovodioca iz privatnog sektora, zatim finansijskih menadžera, šefova IT odeljenja, stručnjaka javne uprave, finansijskog sektora, proizvodnje, telekomunikacija, trgovine, predstavnika malih i srednjih preduzeća, obrazovnih i razvojnih institucija.

Stručnom seminaru su prisustvovali i predstavnici kompanije OSA Računarski Inženjering, koji su Document Management software UniDocs predstavili kao snažan alat za organizaciju poslovanja. Miloš Popović, menadžer prodaje UniDocs sistema za upravljanje dokumentima tom prilikom održao je i predavanje na temu „UniDocs DMS – efikasan način za upravljanje dokumentima!“, koje je izazvalo veliko interesovanje prisutnih.

„Smatram biznis seminar u organizaciji firme Saga Technology veoma dobro osmišljenim i organizovanim. Kao jedan od predavača, verujem da je prezentacija Unidocs document management sistema pokazala da za srpski softver postoje kupci na bugarskom tržištu. Mi ćemo nastaviti da pratimo trendove i u skladu sa tim se i pozicioniramo na visoko razvijenom DMS tržištu kao što je Bugarsko. Naša partnerska mreža nas u tome maksimalno podržava i stoga kupci polako već prepoznaju naš brend.“, izjavio je Miloš Popović, menadžer prodaje UniDocs DMS.