Završen OSA Road Show 2013

Datum: 16.10.2013

OSA Road Show 2013 koji organizuje kompanija OSA Računarski inženjering je uspešno završen, tokom kog su predstavljeni najaktuelniji proizvodi kompanije. Prezentacije su održane u prostorijama Privredne komore Beograda, kao i regionalnih privrednih komora NišaNovog Sada i Kragujevca.

Cilj ovogodišnjeg Road Show 2013 događaja bio je da se iskustvo stečeno tokom 24 godine poslovanja kompanije OSA Računarski inženjering podeli sa predstavnicima drugih kompanija i da se podstakne diskusija o aktuelnim temama između tih kompanija.

Prezentacije su ove godine bile bazirane na sledećim temama:

  • Kako unaprediti vaše poslovanje? - UniDocs Business Box ERP+DMS rešenje
  • Najbolja rešenja za štampu širokog formata u CAD, GIS i Photo okruženju - Canon i Océ aktuelna rešenja
  • Rad u cloud okruženju i projektovanje u mašinstvu - Autodesk Cloud i MFG rešenja

Prodajni tim UniDocs sektora predstavio je sistem UniDocs Business Box, za unapređenje poslovanja koji je baziran na moćnoj UniDocs platformi. Ovaj softver je jedinstven na našem tržištu jer postojećim DMS mogućnostima (sistem za upravljanje dokumentima) dodaje i ERP funkcionalnost u okviru jednog paketa. Pored predstavljanja ključnih funkcionalnosti i demonstracije rada softvera, predstavljena je i trenutna promotivna akcija kompanije OSA Računarski inženjering koja traje do 1. decembra, u okviru koje UniDocs Business Box licence možete dobiti za samo 1 dinar. Za više informacija o ovoj akciji posetite ovaj link.

Sektor hardvera kompanije OSA, predstavio je najbolja rešenja kompanija Canon i Océ za profesionalnu štampu i skeniranje širokog formata u CAD, GIS i Photo okruženju. Svi u česnici skupa obavešteni su o specijalnim uslovima kupovine za pojedine predstavljene modele o čemu se možete informisati putem telefona kompanije OSA - 011/3290-362.

Projektovanje u mašinstvu uz pomoć Autodesk MFG (Manufacturing) rešenja je prezentovan od strane Autodesk prodajnog tima. Pored toga, reči je bilo i o Autodesk Cloud servisima koji umnogome ubrzavaju i olakšavaju rad i deljenje informacija na projektima na kojima sarađuje veliki broj stručnjaka.