Jezik sajta : English / Russian / Româna / Bulgarian / Srpski |

O Kompaniji


Slika zaposlenih

 

Osa računarski inženjering d.o.o, srpska privatna kompanija, osnovana je 1989. godine u Beogradu.

Osa računarski inženjering je jedan od pionira u oblasti dokument-menadžment elektronskih sistema u regionu. Razvoj softvera UniDocs je počeo sredinom devedesetih, kada je kompanija odlučila da ga pusti na tržište. Od tada, sistem se konstantno razvija, optimizuje i unapređuje, kako bi zadovoljio zahteve klijenata i kako bi pratio napredak tehnologije i IT trendova.

Kako se biznis sa UniDocs-om razvijao, OSA je odlučila da UniDocs ustupi ograničenom broju partnera, koji su uspešno plasirali proizvod na tržište. Danas kompanija širi partnersku mrežu na važna tržišta u centralnoj, istočnoj Evropi i Aziji.

Trenutno, OSA je dobro pozicionirana kompanija na IT tržištu, sa preko 30 zaposlenih i prometom od oko 5 miliona Eura za 2008. godinu, kao i reputacijom vodećih eksperata za DMS, GIS i CAD sisteme. OSA je blisko povezana sa vodećim svetskim kompanijama u oblasti CAD. Generalni distributer je Autodesk proizvoda i član ADN, kao i ekskluzivni distributer Océ opreme (Holandija), Consistent softvera (Norveška), CGS (Slovenija), KERN i Hunkeler proizvoda (Švajcarska) i Canon partner.

U najvažnije reference kompanije spadaju Telekom Srbija, Zavod za izgradnju grada Novi Sad, JP Zavod za izgradnju grada Subotica, JP Urbanizam Subotica, Beogradske elektrane, Sanofi - Aventis d.o.o - Beograd, Press Publishing group - Beograd, EnergyNet - Kać, Alfa Plam - Vranje, Metalac posuđe - Gornji Milanovac, Direct group - Beograd, CGS - Ljubljana, KD KVART d.o.o - Ljubljana, IMP d.o.o - Ljubljana, O.F.P.S. – Beograd, Ministarstvo urbanizma i zaštite životne sredine - Podgorica.

U razvoju softvera partneri smo sa kompanijama Oracle i Microsoft.


Oracle   Microsoft