O nama

OSA Računarski inženjering d.o.o, srpska privatna kompanija, osnovana je 1989. godine u Beogradu. Od samog početka OSA se, zadovoljavajući stvarne potrebe svojih kupaca, bavila razvojem softverskih i integracionih rešenja i zbog toga se danas smatra jednim od pionira u oblasti dokument-menadžment sistema u regionu. Sredinom devedesetih godina prošlog veka OSA razvija sopstveno softversko rešenje za upravljanje dokumentima i poslovnim procesima UniDocs. Od tada, sistem se konstantno razvija, optimizuje i unapređuje prateći napredak tehnologije i IT trendova. Od 2012. godine započeta je nadogradnja UniDocs DMS softverskog rešenja sa modulima za upravljanje poslovanjem, klijentima, zaposlenima itd. (ERP, CRM, HR, BI) što nam je od tog trenutka omogućilo da tržištu ponudimo integralno softversko rešenje UniDocs Business Box za upravljanje svim funkcijama u jednoj kompaniji.

Kako se biznis sa UniDocs-om razvijao, OSA je odlučila da UniDocs ustupi ograničenom broju partnera, koji su uspešno plasirali proizvod na tržište Srbije i zemlje regiona.

Trenutno, OSA je dobro pozicionirana kompanija na IT tržištu, sa oko 40 zaposlenih i prometom od oko 12 miliona evra za 2013. godinu, kao i reputacijom vodećeg eksperta za DMS, GIS i CAD sisteme. Pored UniDocs-a, OSA je generalni distributer Autodesk proizvoda za Adriatik regiju i član ADN, kao i distributer i partner Océ, Canon i KERN opreme za profesionalnu štampu, skeniranje i kovertiranje.

Neke od naših najvažnijih referenci su Zavod za izgradnju grada Novi Sad, Republički geodetski zavod, JP Aerodrom Nikola Tesla, JP Zavod za izgradnju grada Subotica, Seizmološki zavod Srbije, Ministarstvo pravde RS, JP Urbanizam Subotica, Opštinske i gradske uprave (Senta, Kikinda, Kruševac, Tivat,…), Beogradske elektrane, SGS Beograd, Telegroup Beograd, Telegroup Banja Luka, Sanofi - Aventis d.o.o - Beograd, Direct group - Beograd, Comex d.o.o., Letač d.o.o., Vizus d.o.o., Ministarstvo urbanizma i zaštite životne sredine – Podgorica, Ministarstvo održivog razvoja i turizma Crna Gora,...

U razvoju softvera partneri smo sa kompanijama Oracle i Microsoft.

#
#
#
#