Predstavljanje UniDocs DMS-a u Bugarskoj

Datum: 27.10.2009

Kompanija OSA Računarski inženjering je u sklopu svojih marketinških aktivnosti na inostranim tržištima organizovala u Sofiji, u hotelu Radisson, 27-og oktobra prezentaciju UniDocs Document Management Systema.
Glavni cilj je bio predstavljanje novog softvera za upravljanje dokumentima na tržištu Bugarske i priprema za dalje aktivnosti na ovom poslovno atraktivnom području. Nosioci dogadjaja bile su tamošnje UniDocs partnerske kompanije, ASI Company, HOSI BDIAS i SAGA Technology, čiji su predstavnici izrazili veliko zadovoljstvo zbog uspeha kampanje uvođenja UniDocs-a na tržište Bugarske .

Događaju su prisustvovali ljudi iz poslovnog sveta, državne uprave i javnih preduzeća. Prisutni gosti su bili vrlo zadovoljni predstavljenim performansama softvera čiju su mogućnost primene prepoznali u svim segmentima poslovanja svojih kompanija, bez obzira da li rade sa poslovnom, pravnom ili tehničkom dokumentacijom.

„Vrlo smo zadovoljni do sad postignutim rezultatima na bugarskom tržištu i iskazanim interesovanjem za UniDocs, što nam daje pozitivan signal za nastavak daljeg rada na jačanju partnerske mreže i u narednoj godini. Tržište bugarske posmatramo kao jedno od primarnih, a nadam se da će se u budućnosti pokazati za nas vrlo uspešnim“, izjavio je Rodoljub Djačanin, Menadžer prodajnog programa u kompaniji OSA Računarski Inženjering.