Prezentacija UniDocs Business Box ERP+DMS rešenja u Srpskoj asocijaciji menadžera

Datum: 25.09.2013

Kompanija OSA Računarski inženjering održala je 24.09. zanimljivo predavanje  i prezentaciju proizvoda, u okviru radnog doručka u prostorijama Srpske Asocijacije Menadžera na temu "Kako unaprediti poslovanje korišćenjem UniDocs Business Box ERP+DMS rešenja?".
Radnom doručku su prisustvovali članovi SAM-a kao i predstavnici kompanije OSA - Boris Damjanović direktor razvoja i Iva Lazarević menadžer prodaje UniDocs sektora. Među prisutnima našli su se članovi kompanija Vip Mobile,BelMedic, Internet ogledalo, Keprom, Knjaz Miloš, Merkur, Movem&Co, Telegroup, ZIG Novi Sad i mnogi drugi koji su uzeli aktivno učešće u diskusiji.
Boris Damjanović je predstavio ideju nastanka UniDocs Business Box sistema odnosno potrebu da takav sistem u okviru jednog rešenja ponudi kombinaciju moćnog UniDocs softvera za upravljanje dokumentima i ERP funkcionalnosti.
Osim navedenog, predstavljena je i modularnost UniDocs Business Box paketa kojom korisnici dobijaju fleksibilnost prilikom implementacije koristeći samo one module za kojima postoji realna potreba u okviru kompanije. Takođe, UniDocs Business Box sistem može funkcionisati u sprezi sa bilo kojim postojećim sistemom koji je već u upotrebi kod klijenta što ga čini jednostavnim i veoma upotrebljivim rešenjem.
Reči je bilo i o trenutnoj akciji koja traje do 1. decembra 2013. godine po kojoj kompanija OSA Računarski inženjering daje UniDocs Business Box ERP+DMS licence za samo 1 dinar, bez obzira na broj licenci koje se kupuju, uz potpisivanje ugovora o održavanju na 1 godinu. Više o ovoj akciji možete pročitati ovde.
Predavanje i prezentacija UniDocs Business Box rešenja je završena praktičnom prezentacijom od strane Ive Lazarević koja je na primeru unosa i overe fakture prikazala jednostavnost softvera i način na koji funkcioniše.
Nakon toga usledila je diskusija u toku koje su članovi SAM-a imali priliku da postave sva pitanja vezana za funkcionalnost i mogućnosti UniDocs Business Box sistema uverivši se da se zaista radi o odličnom rešenju primenljivom na različite industrije i tipove kompanija.