Softver je timska igra

Datum: 23.05.2023

OSA Računarski inženjering posluje na tržištu Srbije pune 33. godine. Naš tim neguje osećaj pripadnosti i motivacije. Članovi tima se međusobno podržavaju, motivišu i zajednički rade na postizanju ciljeva svakog projekta.

Kroz takvo radno okruženje nastao je UniDocs, softver za upravljanje dokumentacijom.

Igor Damjanović, rukovodilac UniDocs prodajnog programa, istakao je razloge zbog kojih se naši partneri odlučuju za naš softver:

  1. Efikasno upravljanje dokumentima: Naš softver omogućava brzo organizovanje, skladištenje i pretragu dokumenata. Možete lako pristupiti svim važnim informacijama, bez gubljenja vremena na ručno pretraživanje i sortiranje papira ili datoteka.
  2. Poboljšana sigurnost: Naš softver obezbeđuje sigurno čuvanje dokumenata. Možete postaviti pristupne parametre kako biste zaštitili osetljive informacije. Takođe, praćenje aktivnosti korisnika omogućava vam da uvek znate ko pristupa dokumentima i šta se s njima dešava.
  3. Izveštavanje : Omogućeno je jednostavno kreiranje izveštavanja na osnovu opisnih podataka dokumenata.
  4. Upravljanje verzijama dokumenata: Softver omogućava kvalitetno istorijsko praćenje promena samog dokumenta.
  5. Automatizacija procesa: Naš softver omogućava automatizaciju procesnih zadataka kao što su upravljanje radnim tokovima, odobravanje dokumenata i obaveštenja. Ovo vam štedi vreme i smanjuje mogućnost grešaka.
  6. Prilagođeno srpskom tržištu: Naš softver je lokalizovan na srpski jezik, što olakšava korišćenje i razumevanje. Pružamo podršku na srpskom jeziku i prilagođavamo softver specifičnim potrebama, zakonima i zahtevima srpskog tržišta.
  7. Skalabilnost i polimorfizam rešenja: Naše rešenje pruža neophodan temelj svakom poslovanju,  otvara mogućnosti za dalji razvoj poslovanja, a izuzetno jednostavno se integriše i koristi  zajedno sa drugim platformama.
  8. Korisnička podrška: Naš konsultantski tim za korisničku podršku je tu da vam pomogne u svakom koraku, od izrade projektantskih rešenja, preko implementacije softvera do rešavanja problema i pružanja obuke. Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja i podršku koja vam je potrebna.

Nadamo se da ovi argumenti pokazuju kako naš softver može poboljšati upravljanje dokumentacijom u vašoj kompaniji. Ako imate dodatna pitanja ili želite saznati više, slobodno se obratite našem timu.

Foto: UniDocs tim - Vuk Babić, Ivan Velimirović, Igor Damjanović, Mirjana Mitrović, Vojislav Brkić.