UniDocs DMS – prolećno spremanje

Datum: 01.06.2009

Kompanija OSA Računarski Inženjering je u četvrtak 28.5. organizovala skup u hotelu Holidej In pod nazivom „prolećno spremanje“. Na događaju je prezentvovan sopstveni proizvod, softverski sistem za upravljanje i razmenu poslovne dokumentacije UniDocs.

Klijenti iz različitih oblasti poslovne sfere su imali priliku da vide sve prednosti u poslovanju preduzeća kojma ovakav softver doprinosi.

U tročasovnoj prezentaciji softvera UniDocs, prikazane su i studije slučaja JP zavod za urbanizam Opštine Subotica i JP direkcije za izgradnju Opštine Subotica gde je UniDocs implementiran.

Predstavljana je najnovija verzija UniDocs web client aplikacije razvijena na .net platformi. Kompanija OSA Računarski Inženjering spada u najznačajnije IT kompanije u Srbiji, kao jedan od vodećih sistem integratora I proizvođača softverskih rešenja. Ona posluje 20 godina kako na domaćem, tako i na tržištu zemalja u regionu.

Osim eksluzivnog prava distribucije Autodesk proizvoda, distributerstva OCE I Kern uređaja, OSA sopstveni proizvod UniDocs plasira u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni I Hercegovini, Rumuniji, Bugarskoj I Kazahstanu kroz mrežu partnera.