Proširenja

Lorem ipsum dolor sit amet, ad pri simul legimus scriptorem. Te vis atqui eirmod. Ne dolor iudico molestiae vis, adipisci invenire cu sed. Ex eloquentiam voluptatibus quo, atqui partem delicatissimi ea est.

Word, Excel i Outlook Add-in

Za vodeće programe za formiranje, izmene i pregled dokumenata poput MS Office alata UniDocs ima podršku koja omogućava njihovu potpunu integraciju u dokumentacioni sistem.

Pročitaj više

UniDocs Signature

UniDocs je opremljen podsistemom za elektronsko potpisivanje dokumenata digitalnim sertifikatom i smart karticom, primenjivim na bilo koji format zapisa datoteke dokumenta.

Pročitaj više

LoadBalance

LoadBalance je proširenje koje omogućava instalaciju UniDocs App Servera na više servera. LoadBalance meri opterećenost svih aplikativnih servera koji postoje u sistemu i njihovim rangiranjem usmerava korisnika na Aplikativni server sa najmanjim brojem zahteva tj. sa najmanjim opterećenjem.

Pročitaj više

Alarm Client

Pored osnovne funkcionalnosti alarmiranja korisnika u vidu zvučne i tekstualne poruke o radnjama koje su se desile ili se nisu desile nad dokumentom u skladu s radnjom koju je korisnik želeo da prati i koja je vezana za Client modul, postoji i Alarm Client kao posebna funkcionalnost UniDocs sistema za upravljanje dokumentima.

Pročitaj više

Work Flow Desiger

UniDocs WorkFlow Designer je nezavisni modul, realizovan kao Windows desktop programski paket sa grafičkim interfejsom za formiranje i opisivanje dijagrama poslovnih procesa po BPMN notaciji sandardizovanoj od strane OGC, koji sve podatke zapisuje u XPDL, XML zapisu za opis poslovnih procesa standardizovanom od strane međunarodne organizacije Workflow Management Coalition.

Pročitaj više

XML Support

XML (Extensive Markup Language) predstavlja standard u domenu razmene podataka u okviru heterogenih mreža i između različitih informacionih sistema. Većina programskih sistema i razvojnih okruženja je u stanju da lako prihvati i upravlja različitim vrstama XML specifikacija, što omogućava lake i brze integracije između raznorodnih informacionih i dokumentacionih sistema.

Pročitaj više